Majitelia odmietli úvahy o sťahovaní Floridy Panthers

NETKY.SK • 18 September 2014, 13:06 • 2 min
Majitelia odmietli úvahy o sťahovaní Floridy Panthers

SUNRISE - Majitelia klubu zámorskej hokejovej NHL Florida Panthers odmietli dohady o možnom sťahovaní tejto organizácie v najbližšom období do iného mesta. Informovali o tom Vinnie Viola a Doug Cifu prostredníctvom listu fanúšikom zverejnenom na oficiálnom webe "panterov".

slovakia

left justify in out

"Chceli by sme ubezpečiť všetkých fanúšikov a obchodných partnerov, že tím sme nekúpili preto, aby sme ho presťahovali. Plánujeme ďalej budovať túto organizáciu na Floride, aby na ňu boli všetci pyšní. Cieľom je bojovať o Stanleyho pohár pre naše mužstvo. Napriek dohadom médií nemáme v pláne zmenu adresy. Späť sme dotiahli jedného z najlepších brankárov na svete Roberta Luonga a získali ďalších skúsených hráčov, čím sme jasne dali najavo, že chceme budovať konkurencieschopný tím. Nie je tajomstvom, že v predchádzajúcich rokoch klub stratil mnoho prostriedkov. Chceme to napraviť a verím, že s podporou lojálnych priaznivcov i obchodných partnerov situáciu zlepšíme," uvádza sa v stanovisku. 

 

Tím Florida Panthers počas doterajších dvadsiatich sezón v NHL postúpil do play-off len štyrikrát, naposledy v sezóne 2011/2012. Len raz sa dostal cez prvé kolo vyraďovacej časti, v ročníku 1995/1996 bojoval vo finále o Stanleyho pohár, no s Coloradom prehral 0:4 na zápasy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies