Majitelia Leicestru chcú udržať pokope víťazný tím

NETKY.SK • 3 Máj 2016, 09:12 • 2 min
Majitelia Leicestru chcú udržať pokope víťazný tím

BANGKOK - Thajskí majitelia čerstvého anglického futbalového majstra Leicesteru City chcú udržať víťazný tím pokope napriek očakávaniu, že najväčšie hviezdy budú lákať do svojich kádrov bohatšie kluby za veľké peniaze.

slovakia

left justify in out

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, syn prezidenta Leicesteru Vichaia Srivaddhanaprabhu, si naživo pozrel pondelkový zápas londýnskej Chelsea proti Tottenhamu, ktorý sa skončil remízou 2:2 a Leicester dve kolá pred koncom Premier League získal vďaka tomu istotu majstrovského titulu. "Všetci hráči chcú zostať a bojovať spolu, aby zistili, kam to môžu dotiahnuť. Predávať hráčov nie je naším programom," povedal Srivaddhanaprabha v televíznom rozhovore.

 

Leicester odštartoval túto sezónu s kurzom 5000:1 na zisk titulu a bol jedným z najväčších outsiderov. Doteraz najväčším ligovým úspechom tímu z regiónu East Midlands a grófstva Leicestershire bolo druhé miesto ešte v roku 1929. Leicester sa dostal do rúk thajských vlastníkov v auguste 2010. "O zisku ligového titulu sme sa neodvážili ani len snívať," dodal Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies