Majitelia FC Liverpool vypočuli fanúšikov, zdražovať sa nebude

NETKY.SK • 11 Február 2016, 07:51 • 2 min
Majitelia FC Liverpool vypočuli fanúšikov, zdražovať sa nebude

LIVERPOOL - Americkí majitelia anglického futbalového klubu FC Liverpool sa ospravedlnili fanúšikom a upustili od plánovaného zvyšovania cien vstupeniek na domáce súboje "The Reds".

slovakia

left justify in out

Nasledoval protest tisícok priaznivcov klubu v sobotňajšom súboji proti Sunderlandu. Vedenie klubu chcelo zvýšiť ceny lístkov na 77 libier, fanúšikovia preto v sobotu opustili tribúny štadióna Anfield symbolicky v 77. minúte. Ich kampaň nabrala aj politický rozmer, keď v stredu britský premiér David Cameron uviedol, že rýchlo stúpajúce ceny vstupeniek na zápasy Premier League sú veľký problém. A o niekoľko hodín neskôr zasiahli americkí majitelia FC Liverpool. "V mene celej skupiny majiteľov sa chceme ospravedlniť fanúšikom za plánované zvyšovanie cieľ vstupeniek v sezóne 2016/2017," uvádza sa v spoločnom vyhlásení Johna Henryho, Toma Wernera a Mika Gordona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies