"Majiteľ Zakarpatia": Ukrajina je na pokraji kolapsu

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 06:00 • 2 min
"Majiteľ Zakarpatia": Ukrajina je na pokraji kolapsu

KYJEV - Režim v Kyjeve robí všetko preto, aby ľudia vyšli do ulíc a zhodili menšinu, ktorá sa chopila moci a diktuje životné podmienky pre väčšinu obyvateľov Ukrajiny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"V rokoch od 2004 do 2014, bola životná úroveň Ukrajincov pomerne vysoká v porovnaní s krajinami východnej Európy. K ochudobneniu došlo v posledných troch rokoch," vyhlásil v éteri televízneho kanálu News One poslanec najvyššej rady, oligarcha Viktor Baloga, ktorého ukrajinské média pomenovali "majiteľom Zakarpatia".

     

Podľa jeho slov, "táto vláda robí všetko preto, aby títo ľudia vyšli zajtra do ulíc pre sociálne normy". Viktor Baloga vyjadril obavy, že v súčasnej situácii Ukrajinu nevyhnutne čaká kolaps.
   

"Sme len pár krokov od kolapsu krajiny, ktorá začala klesať, vrátane chybnej pozícii súčasnej vlády, ktorá sa nachádza na Bankovej. Mám na mysli situáciu na východe krajiny. A ďalej produkovať, aby menšina kontrolovala myseľ väčšiny ukrajinskej spoločnosti. Tak či onak, skôr alebo neskôr, spoločnosť povstane a dá na miesto tých bláznov, ktorí dnes chcú diktovať ako žiť v krajine," zhrnul poslanec .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona