Majiteľ výhry v lotérii sa o 63 miliónov dolárov neprihlásil, prepadli

NETKY.SK • 5 Február 2016, 10:49 • 2 min
Majiteľ výhry v lotérii sa o 63 miliónov dolárov neprihlásil, prepadli

LOS ANGELES - Výherca jackpotu v kalifornskej lotérii vo výške 63 miliónov dolárov o výhru prišiel. Predstavitelia lotérie vo štvrtok uviedli, že o 17. hodine miestneho času (dnes o 2.00 SEČ) vypršala šesťmesačná lehota, do ktorej sa mal prihlásiť a uviedli, že sa im s výherným tiketom nik oficiálne neprihlásil, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Najmenej jedna osoba však s nimi nesúhlasí. Brandy Milliner podal v stredu v Los Angeles na lotériu žalobu. Tvrdí, že poslal pracovníkom lotérie výherný tiket, ale odmietli ho, pretože bol príliš poškodený. Chce, aby ho sudca vyhlásil za výhercu.

Ak žaloba neuspeje, ide výhra do fondu určeného pre miestne školy.

 

Ide o najvyššiu nevyplatenú výhru v dejinách Kalifornie. Predchádzajúca rekordná suma bola z hre v roku 2008 vo výške 28,5 milióna dolárov.

 

Výherný tiket lotérie SuperLotto Plus bol podaný 8. augusta v Los Angeles v obchode 7-Eleven. Výherné čísla boli 46-1-33-30-16 a megačíslo 24.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona