Majiteľ, tréner a hráči Spartaka Trnava debatovali s fanúšikmi

NETKY.SK • 26 September 2014, 11:23 • 2 min
Majiteľ, tréner a hráči Spartaka Trnava debatovali s fanúšikmi

TRNAVA - Zástupcovia fortunaligového futbalového klubu FC Spartak Trnava absolvovali stretnutie s oficiálnym fanklubom "Bíli Andeli". Stretnutie inicioval fanklub, pričom v priestoroch klubovej kancelárie na Kollárovej ulici sa hovorilo o viacerých témach.

slovakia

left justify in out

Klub reprezentovali majiteľ Vladimír Poór, generálny manažér Dušan Keketi, športový riaditeľ Miroslav Karhan, PR a event manažér Marek Ondrejka, hráčsku kabínu zastupovali tréner Juraj Jarábek, kapitán Marek Janečka, ďalej Erik Sabo, Martin Vyskočil, Ján Vlasko, Martin Mikovič, Kamil Kuzma a Dobrivoj Rusov. Za fanklub OZ Bíli Andeli prišli jeho predseda Marián Galbavý, sekretár Štefan Horváth, Miloš Černý, Peter Dvoran a nechýbal koordinátor styku s fanúšikmi Branislav Fišera. 

 

"Sme radi, že klub zareagoval na našu žiadosť o stretnutie skutočne v reprezentatívnej zostave. Po úvodnej 'oťukávačke' nám postupne tréner a majiteľ vysvetlili, v čom vidia zhoršenie hry aj výsledkov v poslednom čase. Otvorene odpovedali na naše otázky, čomu sme radi. Žiadna otázka nezostala bez odpovede," povedal predseda OZ Bíli Andeli Marián Galbavý. 

 

"So stretnutím neboli žiadne problémy. Keď sme to spomenuli v kabíne, hráči a tréneri sa k nemu vyjadrili pozitívne. Svedčí o tom aj klubová účasť. Myslíme si, že v debate boli zodpovedané všetky otázky. Dôležité je, aby boli fanúšikovia pri nás v dobrom i zlom. Na podobných stretnutiach sme sa s fanúšikmi dohodli aj do budúcnosti. Vždy je lepšie si veci povedať na rovinu, ako keď majú vznikať reči typu jedna pani povedala," hovorí PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka. 

 

Okrem predsedu OZ Bíli Andeli sa k debate vyjadril aj samotný fanklub. "Záverom sa účastníci zhodli, že im všetkým ide o prospech a dobré výsledky klubu. Na ihrisku i na tribúnach. Stále však platí, že slová sa dajú vysloviť alebo napísať na papier, no rozhodujúce vždy bude naplniť ich v skutočnom živote. Najbližšie v Zlatých Moravciach už túto sobotu. My na tribúnach stojíme za Spartakom, o tom nech nikto nemá pochýb," píše sa v ich stanovisku. Informácie zverejnil web www.spartak.sk. 

 

Spartak Trnava je v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže na siedmom mieste. Najbližšie sa predstaví v rámci 12. kola Fortuna ligy v sobotu 27. septembra od 17.30 h na pôde FC ViOn Zlaté Moravce. Mužstvo zo "slovenského Ríma" vyhralo len jediný z predchádzajúcich piatich ligových duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona