Majiteľ trafiky ukradol dôchodkyni výherný žreb. Chcel utiecť na Kanárske ostrovy

NETKY.SK • 7 September 2021, 20:18 • 2 min
Majiteľ trafiky ukradol dôchodkyni výherný žreb. Chcel utiecť na Kanárske ostrovy

NEAPOL - Zákazníčka podala na zlodeja trestné oznámenie. On však celý prípad otočil proti nej.

slovakia

left justify in out

Talianska polícia zadržala v pondelok na rímskom letisku Fiumicino majiteľa trafiky z Neapola, ktorý bol na úteku po tom, ako svojej zákazníčke odcudzil stierací žreb s preukázanou výhrou 500-tisíc eur. Muža zadržali, keď chcel z Ríma odletieť na Kanárske ostrovy. V utorok o tom informoval spravodajský portál gazzettadelsud.it.

 

Táto kauza je na titulných stranách novín v Taliansku už niekoľko dní - od minulého štvrtka, keď 70-ročná žena prišla v Neapole do trafiky, aby jej tam potvrdili výhru v lotérii.

 

Prečítajte si tiežAKTUALIZÁCIA: Marcel Forgáč pokračuje v moderovaní očkovacej lotérie

 

Predavačom privolaný majiteľ trafiky však žreb vzal, šiel s ním do banky v meste Latina, kde si ho uložil, aby si neskôr, keď sa situácia upokojí, dal výhru vyplatiť na novozaložený účet.

 

Poškodená žena naňho podala trestné oznámenie. Muž sa následne pokúsil obrátiť kauzu vo svoj prospech, keď pred vyšetrovateľmi vyhlásil, že chce podať trestné oznámenie na ženu, ktorá mu údajne stierací žreb ukradla. Prokuratúra sa však jeho podaním odmietla zaoberať a začala ho stíhať pre obzvlášť závažnú krádež, pričom mu pozastavila aj platnosť licencie pre trafiku. Justičné orgány súčasne nariadili zaistenie príslušného žrebu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona