Majiteľ Tatrana Prešov avizuje zmeny, príde šesť nových ľudí

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 11:23 • 2 min
Majiteľ Tatrana Prešov avizuje zmeny, príde šesť nových ľudí

PREŠOV - Výrazné zmeny avizuje po skončení prebiehajúcej sezóny majiteľ hádzanárov Tatrana Prešov. Do klubu príde šesť nových ľudí, uviedol Miloslav Chmeliar pre denník Korzár.

slovakia

left justify in out

 nasledujúcu sezónu príde do Tatrana šesť nových ľudí. Nachystať sa musíme tak, aby robota, ktorá stojí nemálo úsilia a financií, nám dávala zmysel, aby nás motivovala pokračovať v nej. Nepostúpili sme do Ligy majstrov, v Pohári EHF sme odohrali jedno kolo, vypadli s bundesligovým Melsungenom. V SEHA Gazprom lige sme skončili na piatom mieste, v slovenskej extralige prehrali po vyše dvoch rokoch. Kam siahneme, všade nejaký problém," cituje Chmeliara portál presov.korzar.sme.sk.

 

Prešov v sobotu nečakane zakopol v druhom semifinále play off extraligy na palubovke MŠK Považská Bystrica a po výsledku 29:30 sa skončila jeho vyše dvojročná a 79 zápasov trvajúca séria bez prehry v najvyššej súťaži. "Každá séria raz skončí. Aj renomovanejšie kluby ako náš majú zavše slabšie dni. Jedno oko plače, to druhé zase hľadí reálne. Mužstvo tým, že s Považskou prehralo, ušetrilo klubu štyridsaťtisíc eur, ktoré mohli mať v prípade zisku prémie, ak by v extralige nestratili ani bod a druhých dvadsaťtisíc, ak by boli dohrali súťaž bez prehry. V Hlohovci sa ale zrodila remíza, v Považskej Bystrici prehra. Hádzaná je iba hra. Aj po takomto zakopnutí treba smerovať ďalej," tvrdí šéf Tatrana.

 

Stav semifinálovej série medzi Prešovom a Považskou Bystricou je vyrovnaný 1:1, tretí duel je na programe v stredu v Tatran handball aréne. "Považania majú síce veľmi snaživé mužstvo, dobrých hráčov, ale povinnosťou Tatrana Prešov je s takýmito súpermi vyhrávať výrazným rozdielom. Podľa mňa naša ostatná prehra nie je o kvalite hráčov, ale o ich zodpovednosti, ktorú v minulosti cítili omnoho viac. Nazdávam sa, že ani peniaze nie sú už dostatočnou motiváciou, aby sa o úspech patrične pobili. Momentálne ale na predošlé neúspechy treba zabudnúť. Realizačný tím a mužstvo sa musia sústrediť na záver extraligy. Ide predsa o obhajobu titulu aj o to, čo a ako chceme hrať v nasledujúcej sezóne," dodal Chmeliar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies