Majiteľ Málagy o zápase v Dortmunde: Jasný rasizmus

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 10:08 • 2 min
Majiteľ Málagy o zápase v Dortmunde: Jasný rasizmus

MÁLAGA - Majiteľ španielskeho futbalového klubu FC Málaga Abdullah Bin Nasser Al-Thani uviedol na Twitteri, že jeho tím neprešiel sitom štvrťfinále Ligy majstrov 2012/2013, pretože sa stal obeťou na rasizmu.

slovakia

left justify in out

V utorňajšom odvetnom súboji štvrťfinále Málaga prehrala na ihrisku Borussie Dortmund 2:3, keď inkasovala dva góly v nadstavenom čase. Najmä postupový gól Felipeho Santanu z 93. min vzbudil pozornosť pre sporné postavenie zakončujúceho brazílskeho obrancu. Felipe Santana zrejme stál v "ofsajde".

"Toto nie je futbal, ale jasný rasizmus," uviedol na sociálnej sieti Katarčan Abdullah Bin Nasser Al-Thani a dodal, že verí v dôsledné vyšetrenie zápasu zo strany Európskej futbalovej únie (UEFA). Neuviedol však konkrétny moment údajného rasového kontextu v predmetnom zápase.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies