Majiteľ Liverpoolu sa pýta, čo fajčia na Emirates Stadium

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 14:21 • 2 min
Majiteľ Liverpoolu sa pýta, čo fajčia na Emirates Stadium

MELBOURNE - Majiteľ anglického futbalového klubu FC Liverpool John W. Henry svojsky odpovedal na údajnú ponuku konkurenčného Arsenalu Londýn vo výške 40 miliónov libier za uruguajského útočníka Luisa Suáreza.

slovakia

left justify in out

"Čo asi tak fajčia na Emirates Stadium?" reagoval americký obchodník. "The Reds" si cenia hviezdneho zakončovateľa rovnako ako Neapol Edinsona Cavaniho, ktorý odišiel do Paríža Saint-Germain za 55 miliónov libier. Dvadsaťšesťročný Uruguajčan bol v uplynulej sezóne s 23 gólmi druhým najlepším strelcom anglickej Premier League. Suárez je momentálne s Liverpoolom v austrálskom Melbourne, kde by sa mal v stredu prvýkrát od apríla objaviť v zápase. Rodák zo Salta vtedy dostal dištanc na 10 stretnutí za uhryznutie Branislava Ivanoviča z FC Chelsea. Uruguajský reprezentant pre trest vynechá úvod novej sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies