Majiteľ Hullu mení názov klubu, nespokojných hodlá vyplatiť

NETKY.SK • 21 November 2013, 08:42 • 2 min
Majiteľ Hullu mení názov klubu, nespokojných hodlá vyplatiť

LONDÝN - Majiteľ anglického futbalového Hull City Assem Allam je neoblomný v zmene názvu klubu na Hull Tigers.

slovakia

left justify in out

Rodák z Egypta vlastniaci britské občianstvo dokonca vyhlásil, že fanúšikov nespokojných s týmto rozhodnutím vyplatí, ak si to želajú. Sedemdesiatštyriročný obchodník zmenil meno spoločnosti na Hull City Tigers s cieľom spraviť klub predajnejším, tigrí prívlastok by rád pridal aj samotnému tímu.

"V tejto otázke nemusí byť nijaké referendum. Ľudia na štadióne sú perfektným elektorátom," uviedol Allam a dodal: "Priaznivci môžu voliť svojimi nohami. Ak nie sú šťastní, tak nech odídu." 

Proti zámeru majiteľa klubu sa ohradila skupina fanúšikov, ktorá nesie meno "City Till We Die", čo v preklade znamená "City až do smrti". "Ohľadom tejto problematiky sme už mali obsiahly kontakt s kľúčovými ľuďmi v Anglickej futbalovej asociácii. Očakávame, že nebudú súhlasiť s nezmyselným šliapaním na hrdú históriu nášho klubu," mieni skupina priaznivcov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies