Majiteľ Hull City ponúkol klub na predaj

NETKY.SK • 11 September 2014, 16:38 • 2 min
Majiteľ Hull City ponúkol klub na predaj

LONDÝN - Majiteľ Hull City Assem Allam ponúkol futbalový klub anglickej Premier League na predaj. Vo štvrtok to na tlačovej konferencii oznámil ázijský podnikateľ.

slovakia

left justify in out

Allam neuspel na Anglickej futbalovej asociácii (FA) s premenovaním názvu subjektu na Hull Tigers a preto sa rozhodol klub predať. "V poslednom čase som počúval rôzne fámy a preto som sa rozhodol, že môj zámer oznámim takýmto oficiálnym spôsobom," povedal Allam podľa BBC. FA zamietla zmenu názvu klubu 9. apríla a Allam neuspel ani s odvolaním, ale dodal, že sa obráti aj na Športový arbitrážny súd v Lausanne. 

 

Hull City sa tento rok predstavil v 3. predkole Európskej ligy proti slovenskému zástupcovi AS Trenčín a po výsledkoch 0:0 vonku a 2:1 doma postúpil do play off. Vo vyraďovacích bojoch potom vypadol s belgickým Lokerenom a nedostal sa do skupinovej fázy druhej najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies