Majiteľ fast foodu sa vyjadril k incidentu s Weissom: Bol agresívny aj na policajtov!

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:21 • 2 min
Majiteľ fast foodu sa vyjadril k incidentu s Weissom: Bol agresívny aj na policajtov!

BRATISLAVA – V sobotu (3.1) sa vo fastfoode s názvom Kuskus v Bratislave odohrala roztržka, v ktorej hlavnú úlohu hrali aj kamaráti nášho futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa (25).

slovakia

left justify in out

Podľa informácií portálu aktualne.sk sa Weiss junior zabával so skupinou osôb, v ktorej bol aj bývalý reprezentant Filip Šebo. "Zopár hostí začalo v povznesenej nálade čosi skandovať a vytlieskavať. Jeden z nich zrazu zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu arabských hostiteľov," citoval portál očitého svedka incidentu. Stolička zasiahla návštevníka podniku, ktorý sedel v dráhe letu. Po príchode policajnej hliadky sa skupina vrátane Weissa ml. údajne verbálne vyhrážala poškodenému. Podľa portálu projektn.sk ide o speváka skupiny Zlokot Pavla Remiáša známeho ako Lyrik, ktorému museli v nemocnici zašiť tržnú ranu na čele. Weiss junior neskôr prostredníctvom Twitteru označil hudobníka za "feťáka, ktorý si chce cez neho predať cédečká". Podľa Remiáša stoličku nehodil Weiss. Útočníka, ktorý ušiel, hudobník nespoznal. 

 

Reprezentant a syn známeho trénera sa od celého incidentu dištancuje. „Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore,“ citoval Weissove slová Juraj Čurný, manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu.

 

"Upokojme sa už, lebo z komára nie je somár, ale 79-tonová veľryba," napísal tiež na Twitteri Filip Šebo. Deň predtým sa na jeho Instagrame objavila fotografia, na ktorej si zakrýva ústa, Weiss ml. uši a ich kamarát oči. 

 

 

 

 

🙉🙊🙈

Fotka zveřejněná uživatelem right here right now (@sebofilip),

 

 

Dnes sa k celému incident vyjadril aj majiteľ reštaurácie s rýchlym občerstvením, ktorý prostredníctvo facebooku jednoznačne obviňuje Weissa: „Pán Weiss ml. spolu s kamarátmi sa drzo správali k iným čakajúcim zákazníkom, z čoho nakoniec vznikla aj bitka a svedčí o tom video z nášho kamerového záznamu, na ktorom, okrem iného, vidieť, ako nám spôsobil v rešťaurácii materiálne škody. Agresívne sa správal aj policajtom. Nie je pravda, že médiá situáciu prekrútili, pán Weiss ml. nebol na "nesprávnom mieste". Stačí sa len naučiť slušne sa chovať.“

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona