Majiteľ Dallasu tlieska NBA, že opravuje rozhodcov

NETKY.SK • 15 Január 2014, 15:58 • 2 min
Majiteľ Dallasu tlieska NBA, že opravuje rozhodcov

DALLAS - Rozhodcovia v basketbalovej NBA sa v priebehu dvoch týždňov druhý raz "sekli" tak, že ovplyvnili výsledok zápasu v prospech Dallasu, čo však vôbec neprekáža majiteľovi tohto klubu Markovi Cubanovi.

slovakia

left justify in out

Vedenie súťaže priznalo, že rozohrávač New Orleansu Austin Rivers bol v sobotňajšom stretnutí pri pokuse o trojku v poslednej sekunde štvrtej štvrtiny za stavu 110:107 pre domáci Dallas faulovaný Monta Ellisom a mal hádzať tri trestné hody, ktorými mohol vyrovnať. Mavericks profitovali z omylu arbitrov aj 30. decembra, keď muži v sivo-čiernom prižmúrili oči nad faulom Shawna Mariona na Kevina Loveho v poslednej sekunde súboja s Minnesotou (100:98).

"Som rád, že NBA priznáva chyby rozhodcov. Milujem transparentnosť. Teraz je však podstatné, či ju dokážeme udržiavať aj počas zvyšných 47 minút a 55 sekúnd, nie iba v závere zápasov, keď sa rozhoduje o výsledku. NBA by mala odhaľovať všetky chybné verdikty. Ak vyhodnocuje výkon ľudí a je hrdá na svoju prácu, prečo nie?" poznamenal Mark Cuban pre Dallas Morning News.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona