Majiteľ Cardiffu chce hráčov s osmičkou v dátume narodenia

NETKY.SK • 31 December 2013, 15:35 • 2 min
Majiteľ Cardiffu chce hráčov s osmičkou v dátume narodenia

LONDÝN - Výstredný majiteľ klubu Vincent Tan si už pohneval mnohých fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Vincent Tan, výstredný majiteľ anglického futbalového klubu Cardiff City, by privítal v kádri čo najviac hráčov, ktorí majú v dátume narodenia osmičku. Podľa denníka The Sun zdôvodňuje 61-ročný malajzijský miliardár svoj postoj argumentom, že v ázijskej kultúre je práve toto číslo šťastné. Futbalisti narodení 8. 8. 1988 by podľa tejto logiky mali mať dokorán otvorené dvere do tímu účastníka Premier League.

Fúzkatý Tan si pohneval mnohých priaznivcov, keď zmenil dominantnú klubovú farbu "The Bluebirds" z modrej na červenú. Nedávno vyhodil populárneho trénera Malkyho Mackaya, kamery teraz v sobotu zachytili, ako vybučal svoj tím, ktorý v závere duelu proti Sunderlandu prišiel o dvojgólový náskok a iba remizoval. 

Cardiff je po polovici základnej časti najvyššej anglickej súťaže na 16. priečke so ziskom 18 bodov, ako nováčik sa zrejme nevyhne boju o záchranu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona