Majeský: Nie som ten typ, čo posiela vianočnú riekanku na x telefónnych čísel

NETKY.SK • 26 December 2014, 12:12 • 2 min
Majeský: Nie som ten typ, čo posiela vianočnú riekanku na x telefónnych čísel

BRATISLAVA - Slovenský herec Marek Majeský sa po náročnom roku preplnenom pracovnými povinnosťami teší na pohodu vianočných sviatkov, ktoré opäť prežije v širokom rodinnom kruhu.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa bol odjakživa Štedrý večer o rodine a o tom, že som konečne so svojimi blízkymi a najbližšími, keďže cez rok som dosť pracovne vyťažený," uviedol pre TASR Marek Majeský, ktorý ešte tento mesiac stihol v Divadle Aréna úspešne odpremiérovať novú inscenáciu Zabijak Joe, v ktorej stvárnil hlavnú úlohu.
      

Momentálne si už herec, ktorého tvár sa spája aj s najnavštevovanejším slovenským filmom minulého roka Kandidát, užíva pohodu sviatkov a rodinného zázemia, na ktoré sa tešil počas skúšobného obdobia. "Konečne budeme v pokoji všetci doma spolu a budeme sa rozprávať a povieme si, čo kto pozažíval, čo má nové," doplnil Marek a reagoval aj na tému sviatočných pozdravov. Klasické vianočné pohľadnice nestíha posielať a nepodporuje ani vianočné sms-kové "besnenie". "Neposielam esemesky, ale reagujem na ne v rámci slušnosti. Mobil si raz za čas zapnem. Keď tam osobné a konkrétne vinše nabehnú, snažím sa na ne odpovedať, dám si tú prácu, ale nie som ten typ, čo posiela nejakú všeobecnú vianočnú riekanku na x telefónnych čísel."
      

Majeský priznal, že sa radí medzi ľudí, ktorí uprednostňujú rozdávanie pred prijímaním darčekov. "Radšej obdarovávam, je to asi vekom. Už mám malú štyriapolročnú princeznú, teraz čakáme ďalšiu, ktorá sa nám má vykotúľať v novom roku. Budeme mať doma dve dievčatká, veľmi sa teším, ako si tá staršia bude užívať Vianoce a darčeky, a hlavne, že Ježiško nám po sviatkoch cez bociana prinesie ďalšie dievčatko do rodiny, nastane nám zaujímavé obdobie," pochválil sa šťastný otecko malej Emy. Meno pre druhú dcérku, ktorá má prísť do rodiny Majeských v prvej polovici februára, ešte rodičia nevybrali. Rozhodujú sa medzi troma-štyrmi menami. "Boli by sme radi, keby to bolo jednoduché kratšie slovenské meno, nechceme vymýšľať zahraničný 'vykrúckrk', chceme jednoduché milé slovenské meno."
      

Herec, ktorý popri divadelnej a televíznej práci stíha aj učiť na Vysokej škole múzických umení (VŠMU), v súvislosti s vianočnými prípravami ďalej prezradil, že sa nebráni ani nákupom darčekov cez internet. Zároveň však úprimne priznal, že zabezpečovanie potešení, ktoré si nájdu pod stromčekom jeho blízki, zostáva na jeho manželke. "Ona je úžasná v tom, že to dokáže zabezpečiť pre celú rodinu za mňa. A na mňa zostávajú darčeky pre ňu. Viem, čo má rada, dokážem to poriešiť," poznamenal Marek Majeský, ktorý koniec roka plánuje s rodinkou "v očakávaní" prežiť mimo hlavného mesta. "V tomto požehnanom stave si už nedovolíme ďaleko cestovať, ale chceme vypadnúť z Bratislavy a byť trošku v prírode s kamarátmi a známymi."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies