Maisie Williams si zahrá v seriáli Doctor Who

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 16:27 • 2 min
Maisie Williams si zahrá v seriáli Doctor Who

LONDÝN - Anglická herečka Maisie Williams sa objaví v novej sezóne seriálu Doctor Who, ktorý je známy aj ako Pán času (2005).

slovakia

left justify in out

Novinku prezradili tvorcovia televízneho hitu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a pripojili aj fotografiu 17-ročnej rodáčky z Bristolu. V akej úlohe sa predstaví, však zatiaľ neprezradili. "Som nadšená, že môžem pracovať na seriáli Doctor Who, pretože je to veľká a dôležitá súčasť britskej kultúry. Neviem sa dočkať, až sa stretnem s kolegami a kolegyňami, so štábom a až začneme nakrúcať a to najmä preto, lebo budeme nakrúcať neďaleko môjho domovského mesta," uviedla herečka.

 

V deviatej sezóne, ktorú by mala BBC One začať vysielať na jeseň, si zahrajú aj Peter Capaldi, Jenna Coleman, Rufus Hound, Tom Stourton, Ariyon Bakare, Simon Lipkin, Ian Conningham, Murray McArthur, Barnaby Kay, John Voce či Struan Rodger. 

 

Maisie Williams je známa najmä ako predstaviteľka Arye Stark zo seriálu Hra o tróny (2011), okrem toho sa objavila aj v trileri Heatstroke (2013), dramédii Gold (2014) či mysterióznej dráme The Falling (2014). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies