Maisie Williams sa predstaví v snímke New Mutants

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 12:33 • 2 min
Maisie Williams sa predstaví v snímke New Mutants

LONDÝN - Anglická herečka Maisie Williams si zahrá vo filme New Mutants, ktorý je spinoffom akčnej série X-men. Dvadsaťročná rodáčka z Bristolu stvárni škótsku mutantku menom Wolsfbane, ktorá sa snaží zosúladiť svoju náboženskú vieru so schopnosťou meniť sa vo vlka.

slovakia

left justify in out

V snímke sa po boku mladej Angličanky ukáže aj 21-ročná americká herečka Anya Taylor-Joy. Tá sa predstaví ako Magik, ruské dievča, ktoré sa naučilo kúzliť a na cestovanie používa teleportačné disky. Bratom Magik je Colossus, mutant, ktorý sa objavil v akčnej komédii Deadpool (2016).

Snímka, ktorá je podobne ako filmy o X-menoch adaptáciou komiksov z dielne spoločnosti Marvel, sa zameria na rôznorodú skupinu tínedžerov - mutantov. Okrem spomínaných do nej tiež patria brazílsky zvodca Sunspot, chlapec z Kentucky menom Cannonball, Daniele Moonstar, ktorá je pôvodnou obyvateľkou Ameriky a mimozemšťan Warlock. O réžiu sa postará Josh Boone, ktorý spolu s Knateom Leem napísal aj scenár. Simon Kinberg a Karen Rosenfelt sa pod snímku podpíšu ako producenti. S nakrúcaním by mali začať na začiatku júla. Americká premiéra snímky je naplánovaná na 13. apríla 2018.

Margaret Constance "Maisie" Williams sa preslávila najmä ako Arya Stark zo seriálu Hra o tróny (2011). Objavila aj v trileri Heatstroke (2013), dramédii Gold (2014), mysterióznej dráme The Falling (2014), akčnom krimi iBoy (2017) či kultovom britskom sci-fi seriáli Doctor Who (2005), známom aj pod názvom Pán času.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies