Mahreza nechceme predať, povedal Ranieri na strelca Leicesteru

NETKY.SK • 24 August 2015, 17:45 • 2 min
Mahreza nechceme predať, povedal Ranieri na strelca Leicesteru

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Leicester City Claudio Ranieri neprezradil akú hodnotu má stredopoliar Riyad Mahrez, ktorý je po troch kolách prekvapujúco najlepším strelcom Premier League.

slovakia

left justify in out

Alžírsky reprezentant strelil štyri góly, presne toľko dal v minulej sezóne za 30 zápasov. "Mahrez nestojí nič, pretože ho nepredáme," povedal Ranieri na tlačovej konferencii pred utorňajším zápasom Ligového pohára proti treťoligovému Bury. "Chcem Mahrezovi pomôcť aby sa stal komplexným hráčom a aby sa zlepšil v defenzíve. Myslím, že môže byť ešte lepší, je mladý," dodal Ranieri.

 

Dvadsaťštyriročný futbalista prišiel do Leicesteru v januári 2014 z francúzskeho Le Havre. Úvod sezóny mu vyšiel perfektne, keď skóroval v každom z prvých troch zápasov a pomohol Leicesteru k zisku siedmich bodov. Ranieriho tím, ktorý odborníci označili za kandidáta na vypadnutie, je momentálne na druhom mieste tabuľky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies