Mahrez pred príchodom považoval Leicester za klub ragbistov

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 09:49 • 2 min
Mahrez pred príchodom považoval Leicester za klub ragbistov

LEICESTER - Alžírska hviezda Leicestru City Riyad Mahrez sa priznal, že pred svojím prestupom do tímu aktuálneho lídra anglickej Premier League nikdy predtým nezaregistroval tento klub na futbalovej mape - dokonca si myslel, že ide o ragbyový klub.

slovakia

left justify in out

"Leicester som nepoznal. Vo Francúzsku sme o nich veľa nevedeli, hrali len v The Championship (druhá najvyššia anglická súťaž, pozn.). Myslel som si, že ide o klub ragbistov," vyhlásil 25-ročný krídelník, citoval ho portál fourfourtwo.com.

 

"Keď som však do klubu prišiel, našiel som tu veľmi dobré zázemie. Neľutujem svoj príchod, Leicester City je najlepší klub, v akom som doteraz pôsobil," doplnil Mahrez, ktorý medzi "líšky" prišiel v januári 2014. Už počas prvých mesiacov v novom pôsobisku pomohol klubu k prieniku medzi anglickú elitu, počas vlaňajška prispel k úspešným záchranárskym prácam.


V aktuálnej sezóne sú zverenci Claudia Ranieriho desať kôl pred koncom na líderskej pozícii, druhý Tottenham má trojbodové a tretí Arsenal Londýn šesťbodové manko. "Táto sezóna je pre Leicester najlepšou v histórii, musíme len kráčať ďalej. Nechýba nám kvalita ani sebadôvera, keď vyhrávate zápasy, viera vo vlastné sily sa ešte zvyšuje. Taký je futbal," uzavrel Mahrez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies