Magistrát pripravil pre Bratislavčanov mikulášske prekvapenie

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:13 • 2 min
Magistrát pripravil pre Bratislavčanov mikulášske prekvapenie

Magistrát pripravil pre Bratislavčanov mikulášske prekvapenie - Zaujímavosti Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik a starostka bratislavského Starého Mesta Tatiana Rosová sa vo štvrtok (6. 12.

slovakia

left justify in out

imgPrimátor Bratislavy Milan Ftáčnik a starostka bratislavského Starého Mesta Tatiana Rosová sa vo štvrtok (6.12.) stanú členmi mikulášskej družiny, ktorá bude rozdávať sladké darčeky návštevníkom Vianočných trhov. Bude to súčasť podujatia Mikuláš v meste.

Štvrtková akcia, ktorú magistrát hlavného mesta pripravil v spolupráci s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom (BKIS), sa začne o 12.15 h na Primaciálnom námestí, kde sa primátor Bratislavy a starostka Starého Mesta v prezlečení pridajú k Mikulášovi, Čertovi a Anjelovi. Následne sa presunú na Hlavné námestie, kde budú rozdávať sladké darčeky návštevníkom Vianočných trhov. Akciu ukončí o 12. 45 h na Hviezdoslavovom námestí Mikuláš na ľade, teda mikulášske korčuľovanie, ktoré bude pokračovať až do večerných hodín. 

Súčasťou štvrtkového mikulášskeho programu primátora bude aj predpoludňajšia návšteva kliniky detskej pneumológie v nemocnici v Podunajských Biskupiciach, kde je v súčasnosti hospitalizovaných 20 detí. Ftáčnik navštívi a obdarí aj chlapcov a dievčatká z Materskej školy na Podzáhradnej ulici v Podunajských Biskupiciach.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies