Magic Johnson reagoval na Sterlingové slová: Donald potrebuje pomoc

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 14:45 • 2 min
Magic Johnson reagoval na Sterlingové slová: Donald potrebuje pomoc

LOS ANGELES - Earvin "Magic" Johnson reagoval na urážlivé slová majiteľa basketbalistov Los Angeles Clippers Donalda Sterlinga vyhlásením, že excentrický miliardár potrebuje pomoc.

slovakia

left justify in out

Sterling sa v pondelkovom rozhovore pre televíziu CNN ospravedlnil za rasistické vyjadrenia spred dvoch týždňov, ale zároveň pokračoval v osobných útokoch na Johnsona. Jedného z najlepších hráčov histórie zámorskej NBA označil za hrozbu pre americkú mládež a promiskuitného muža trpiaceho chorobou AIDS.
     

"Ja už voči nemu nemám žiadne negatívne pocity. Ľutujem ho, modlím sa zaňho. Myslím, že skutočne potrebuje pomoc," povedal Johnson pre celebritný portál TMZ. Ten ako prvý zverejnil audionahrávku, na ktorej Sterling hovorí svojej bývalej milenke, aby na zápasy Clippers nevodila "čiernych ľudí" a menovite Johnsona.
     

"Chcel by som mu odkázať, že ak on nechce černochov na jeho zápasoch, ja budem za tých ľudí bojovať. Som hrdým členom afro-americkej komunity, jej líder a moju úlohu beriem veľmi zodpovedne. Na zlepšenie života chudobných menšín som venoval milióny dolárov a budem v tom naďalej pokračovať," dodal Johnson.
     

Sterlinga za jeho vyhlásenia potrestalo vedenie ligy doživotným dištancom, finančnou pokutou 2,5 milióna dolárov a snaží sa ho zbaviť vlastníctva klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies