Maggie Smith neopúšťa seriál Panstvo Downton

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 15:00 • 2 min
Maggie Smith neopúšťa seriál Panstvo Downton

LONDÝN - Britská herečka Maggie Smith sa nechytá odísť zo seriálu Panstvo Downton (2010).

slovakia

left justify in out

Pre portál Digital Spy to uviedol hovorca 80-ročnej umelkyne, čím poprel špekulácie, ktoré sa v médiách objavili po tom, ako rodáčka z Ilfordu v Essexe poskytla rozhovor nedeľníku Sunday Times. "Vravia, že toto je posledná séria, neviem však, ako sa to bude ďalej vyvíjať. Mám na mysli to, že ja už s určitosťou nebudem môcť pokračovať. Pokiaľ viem, musím mať už tak 110 rokov, keďže sa blížime na koniec 20. rokov minulého storočia," prezradila predstaviteľka zámožnej vdovy Violet Crawley. Hovorca Smith však tvrdí, že herečka tým chcela povedať iba to, že bude v seriáli účinkovať až do jeho konca. Televízia ITV v súčasnosti pripravuje šiestu sezónu televízneho projektu, odmietla však potvrdiť, či táto séria bude aj posledná.

 

Maggie Smith si počas svojej kariéry vyslúžila šesť nominácií na Oscara, pričom dve z nich sa jej podarilo na cennú sošku premeniť. Prvý raz to bolo v roku 1970 za výkon v snímke Najlepšie roky slečny Jean Brodieovej (1969) a druhý raz v roku 1979 za stvárnenie Diany Barrie vo filme Apartmán v Kalifornii (1978). Zahrala si tiež v snímkach ako Súboj Titanov (1981), Izba s vyhliadkou (1985), Sestra v akcii (1992), Klub odložených žien (1996) či Dámy v rokoch (2004). Mladšia generácia divákov ju môže poznať ako profesorku McGonagallovú z filmovej série o čarodejníkovi Harrym Potterovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies