Magath nebude trénerom Bosny a Hercegoviny

NETKY.SK • 8 December 2014, 14:10 • 2 min
Magath nebude trénerom Bosny a Hercegoviny

BERLÍN - Felix Magath sa nestane novým trénerom futbalistov Bosny a Hercegoviny. Skúsený kouč to v pondelok potvrdil pre agentúru DPA.

slovakia

left justify in out

"Bola to veľmi lukratívna ponuka, nad ktorou som niekoľko dní intenzívne rozmýšľal. Napokon som sa však rozhodol povedať nie," uviedol pre DPA Magath, ktorý naposledy pôsobil ako tréner anglického druholigového klubu FC Fulham. Rokovania s predstaviteľmi Futbalovej asociácie Bosny a Hercegoviny prebiehali vo Viedni od piatku.

 

Magath sa tak nestane nástupcom Safeta Sušiča, ktorého prepustili z funkcie deň po prehre 0:3 v Izraeli v novembrovom dueli kvalifikácie EURO 2016. Bosna a Hercegovina je aktuálne na predposlednom mieste tabuľky B-skupiny. 

 

Sušič dosiahol vlani s tímom najväčší úspech v histórii bosnianskeho futbalu, keď zo "slovenskej" kvalifikačnej skupiny postúpil na MS 2014. Na šampionáte v Brazílii však jeho zverenci skončili už v základnej skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies