Magath a Schuster kandidátmi na post trénera gréckej reprezentácie

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:27 • 2 min
Magath a Schuster kandidátmi na post trénera gréckej reprezentácie

ATÉNY - Bernd Schuster a Felix Magath sú podľa denníka Bild kandidátmi na uvoľnený post kormidelníka gréckej futbalovej reprezentácie. Tamojší národný tím má dobré skúsenosti s nemeckou trénerskou školou, k senzačnému titulu majstra Európy v roku 2004 ich doviedol Otto Rehhagel.

slovakia

left justify in out

"Áno, je to pravda. Gréci kontaktovali môjho poradcu," citoval Bild 55-ročného Schustera. Bývalý stredopoliar Realu Madrid a nemeckej reprezentácie však zdôraznil, že zatiaľ nemal so zástupcami gréckeho zväzu žiadne oficiálne rokovania. Schuster naposledy viedol španielsku Malagu, predtým ako tréner pôsobil aj v Kolíne, Šachtare Doneck, Levante, Getafe, Jereze, Reale Madrid či Besiktase Istanbul.

 

Gréci zažívajú katastrofálnu kvalifikáciu, ako najvyššie nasadený tím uhrali v ôsmich zápasoch v bojoch o EURO 2016 iba tri remízy, pričom prehrali oba duely s "trpaslíkom" z Faerských ostrovov. V F-skupine im patrí posledné šieste miesto. Počas kvalifikácie ich viedli až traja tréneri - predčasne na lavičke skončili Claudio Ranieri i Sergio Markarian, v súčasnosti dočasne vedie reprezentačné mužstvo Kostas Tsanas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona