Mafiánsky boss Domenico Rancadore je opäť za mrežami

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 11:38 • 2 min
Mafiánsky boss Domenico Rancadore je opäť za mrežami

LONDÝN - Britská polícia na základe európskeho zatykača opäť zatkla bosa sicílskej mafie Domenica Rancadoreho, odsúdeného v Taliansku za aktivity súvisiace s organizovaným zločinom.

slovakia

left justify in out

Rancadore, známy pod prezývkou profesor, len v marci tohto roku zvíťazil v právnom spore ohľadne jeho hroziaceho vydania z Británie do Talianska. Britský sudca jeho extradíciu zamietol kvôli preplnenosti talianskych väzníc, na čo sa hľadaný mafián po zložení kaucie ocitol na slobode. 
      

Metropolitná polícia ho znovu zadržala v noci z piatka na sobotu v západnej časti Londýna po tom, ako dostala od Talianska nový európsky zatykač. Ešte dnes by mal predstúpiť pred vyšetrujúceho sudcu vo Westminsteri. 
      

Rancadoreho (65) odsúdili v Taliansku v neprítomnosti na sedem rokov väzenia za zločiny z rokov 1987-95 súvisiace s činnosťou mafie. V Británii žil tajne pod falošným menom Marc Skinner od roku 1994 spolu s manželkou a dvoma deťmi, pričom prerušil všetky kontakty s príbuznými v Taliansku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies