Maestro Lasica opustil tento svet rýchlo a nečakane. Deň pred tragickou udalosťou ešte večeral s priateľmi

NETKY.SK • 20 Júl 2021, 09:16 • 2 min
Maestro Lasica opustil tento svet rýchlo a nečakane. Deň pred tragickou udalosťou ešte večeral s priateľmi

Smrťou Milana Lasicu zostali zaskočené oba národy. Bol to človek, ktorý okolo seba šíril radosť a smiech. S mnohými hercami a herečkami si vybudoval pevné vzťahy. Nebude už teda chýbať len ako herec a osobnosť, ale predovšetkým ako priateľ.

slovakia

left justify in out

S poprednou slovenskou herečkou Kamilou Magálovou ich spájal humor. Len veľmi ťažko a so zármutkom spomína na chvíle, keď ešte hrávali spolu pre divákov. "Tých situácií a príhod bolo veľmi veľa, ale priznám sa, teraz nemám chuť na vtipné príhody, veľmi som jeho smrťou zasiahnutá,“ povedala sa pre Nový čas.

 

img

 

Divadlo, ktoré spolu založili Lasica a Satinský (L+S) považovala za druhý domov. Príhod s Milanom Lasicom zažila preto veľa aj mimo javiska. Na záver sa už len vyjadrila, že sa cez to ešte nedokáže preniesť.  

 

Herečka Oľga Feldeková sa objavovala s  maestrom dlhé roky na televíznych obrazovkách v relácii Sedem s.r.o. (neskôr Sedem). Ich vtipné postrehy na aktuálne dianie doma aj vo svete rozosmiali nejdeného diváka. Celé to mala pod palcom moderátorka Elena Vaclavová, u ktorej sa stretli deň pred tragickou udalosťou.

 

img

 

Pani Feldeková spomína, že spoločná večera vznikla práve z iniciatívy Milana Lasicu, pretože, ako veľmi dobrí kamaráti sa mali najbližšie stretnúť až na jeseň. "Milan však povedal, že mu bude bez nás taký dlhý čas clivo a smutno," dodala.

 

Na večeri bol prítomný aj ďalší člen známej relácie Marián Leško. Všetci štyria strávili pokojný večer, no nikto z nich netušil, že to budú ich posledné chvíle v takomto zoskupení.

 

"Rozišli sme sa až po polnoci a na druhý deň, vlastne už v ten deň, Milan zomrel. Nechcela som a nemohla som tomu uveriť," dodala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies