Madridská polícia zatkla 13 fanúšikov Legie Varšava za výtržnosti

NETKY.SK • 19 Október 2016, 14:18 • 2 min
Madridská polícia zatkla 13 fanúšikov Legie Varšava za výtržnosti

MADRID - Španielska polícia oznámila, že v súvislosti s výtržnosťami pred a po zápase futbalovej Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Legiou Varšava (5:1) zatkla trinástich fanúšikov poľského klubu. Všetci sa na pokyn prokurátora postavia pred súd a budú sa zodpovedať za svoje činy.

slovakia

left justify in out

Agentúra DPA informovala, že poľskí ultras narušili v Madride verejný poriadok, posilnení alkoholom sa bili s policajtami a dokonca sa traja z nich pokúsili ukradnúť finančnú hotovosť z baru. Piaznivcov Legie bolo podľa správ médií v španielskej metropole takmer 4000, výtržnosti vyvolávali najmä chuligáni zo známej skupiny Teddy Boys ‘95.

 

Odvetný súboj F-skupiny LM Legia - Real je na programe 2. novembra na Štadióne poľskej armády vo Varšave. Domáci ho odohrajú za zatvorenými bránami bez fanúšikov. Poľský šampión týmto spôsobom pyká za neprístojnosti skupiny priaznivcov, ktorí sa 14. septembra počas zápasu s Borussiou Dortmund (0:6) bili s členmi usporiadateľskej služby, hádzali pyrotechniku na trávnik a vykrikovali antisemitské heslá. Súčasťou trestu od disciplinárnej komisie UEFA bola aj finačná pokuta 80.000 eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies