Madrid má záujem o Teveza a City zase o Van Persieho

NETKY.SK • 24 Jún 2012, 18:49 • 2 min
Madrid má záujem o Teveza a City zase o Van Persieho

Madrid má záujem o Teveza a City zase o Van Persieho - Futbal MADRID - Real Madrid je pripravený urobiť prekvapivý krok prestupom útočníka Carlosa Teveza z Manchestru City. Pre víťaza Premier League by tak mohol vzniknúť priestor pre ďalšieho hviezdneho ú

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Real Madrid je pripravený urobiť prekvapivý krok prestupom útočníka Carlosa Teveza z Manchestru City. Pre víťaza Premier League by tak mohol vzniknúť priestor pre ďalšieho hviezdneho útočníka, Robina van Persieho z Arsenalu.

Španielsky majster,  Real Madrid, požiadal City, aby im oznámil svoje plány s argentínskym útočníkom a keďže City majú eminentný záujem o Van Persieho, tak dohode by nemalo nič stáť v ceste.

Argentínčan má ešte dva roky platnú zmluvu, ktorá mu zaručuje týždenný príjem vo výške 198.000 libier a City by chceli zaňho zinkasovať 25 miliónov libier. Následne sú na úvod pripravený ponúknuť za Holanďana 20 miliónov libier.

Tréner Roberto Mancini sa v závere sezóny udobril s Tevezom, keď Argentínčan svojvoľne opustil klub a odletel do vlasti, kde zotrval niekoľko mesiacov, ale aj napriek tomu by ho mohol predať a prostriedky následne použiť na letný nákup posíl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies