Madrid ma chce! Dembélé potvrdil záujem Mourinha

NETKY.SK • 14 August 2012, 15:03 • 2 min
Madrid ma chce! Dembélé potvrdil záujem Mourinha

Madrid ma chce! Dembélé potvrdil záujem Mourinha - Futbal LONDÝN - Fulham by mohol prísť o svoju hviezdu Moussa Dembélého po tom, čo hráč potvrdil, že jeho agent hovoril so španielskym klubom Real Madrid.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Fulham by mohol prísť o svoju hviezdu Moussa Dembélého po tom, čo hráč potvrdil, že jeho agent hovoril so španielskym klubom Real Madrid.
Belgičana pozoroval celý rad špičkových európskych klubov vrátane Manchestru United, keď si po úspešnom debute v drese Fulhamu v sezóne 2010/11 dokázal udržať svoju formu a výkonnosť.

Dembélé prišiel do Fulhamu v roku 2010 z holandského AZ Alkmaar iba za 5 miliónov libier, a dnes sa jeho cena rovná dvojnásobku tejto sumy. Hráča monitoroval aj Tottenham ako potenciálnu náhradu za Luka Modriča. 25-ročný hráč však tvrdí, že jediný záujem prejavil José Mourinho z Realu Madrid.

"Môj manažér hovoril s Realom," povedal Dembélé pre národné noviny Het Nieuwsblad. "Bol tam kontakt medzi mojím agentom a Realom Madrid. Chceli nejaké informácie, to je všetko. Nemôžem k tomu povedať nič iné, zatiaľ sa nič nedeje a nedokážem povedať, kde budem hrať."

V priebehu sezóny sa mu post v tíme menil a Dembélé dodal: ''Som skôr záložník ako útočník. Je to môj obľúbený post."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies