Madonnine adoptované deti sa stretli s malawijským prezidentom

NETKY.SK • 29 November 2014, 09:57 • 2 min
Madonnine adoptované deti sa stretli s malawijským prezidentom

LILONGWE - Malawijský prezident Peter Mutharika sa v piatok stretol s dvoma adoptovanými deťmi americkej popovej speváčky Madonny. Prezident umelkyni poďakoval, že syna Davida a dcéru Mercy, ktorí sa narodili v Malawi, priviedla na návštevu krajiny ich pôvodu, píše agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pre Madonnu bol tento krok symbolický, keďže s predošlou prezidentkou Joyce Bandovou mala verejný spor. "Ďakujem vám za privítanie. Bola som veľkou fanúšičkou vášho brata. Bol k nám veľmi milý," povedala Madonna o prezidentovom staršom bratovi Bingu wa, prezidentovi Malawi v rokoch 2004 až 2012. Madonna navštevuje túto africkú krajinu od roku 2006, pričom finančne podporuje množstvo tamojších sirotincov a škôl. Vo štvrtok otvorila v meste Blantyre 50-lôžkové detské oddelenie intenzívnej starostlivosti, ktoré je podľa riaditeľky nemocnice Queen Elizabeth Central Hospital prvé svojho druhu v krajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies