Madonnin brat Ch. Ciccone má pred topánkami rešpekt

NETKY.SK • 13 Máj 2012, 06:54 • 2 min
Madonnin brat Ch. Ciccone má pred topánkami rešpekt

Madonnin brat Ch. Ciccone má pred topánkami rešpekt - Priemysel Brat americkej speváčky Madonny Christopher Ciccone označil svoje pôsobenie na Slovensku, kam prišiel navrhnúť kolekciou topánok, za výzvu a dobrodružstvo.

slovakia

left justify in out

img

Brat americkej speváčky Madonny Christopher Ciccone označil svoje pôsobenie na Slovensku, kam prišiel navrhnúť kolekciou topánok, za výzvu a dobrodružstvo. Umelec, režisér, spisovateľ a interiérový a nábytkový dizajnér pre agentúru SITA prezradil, že navrhovanie topánok považuje za veľmi špecifickú záležitosť, ku ktorej pristupuje s rešpektom.

Cicconeho kolekcia bude podľa jeho slov založená na klasickom dizajne obuvi, postupne by však rád pridával nezvyčajné materiály. Jeho topánky by mali ľudia nosiť preto, že sa im páčia a sú pohodlné. Dokonca si myslí, že obuv vyrobená na Slovensku má šancu uchytiť sa na americkom a západnom trhu. "Neexistuje dôvod, prečo by to tak nebolo. Samozrejme, bude to záležať na marketingu, promo a brandingu. Meno Ciccone je dosť známe z rôznych dôvodov, takže si nemyslím, že by to mal byť problém. Musím povedať, že som veľmi rád, že topánky s týmto menom sa budú vyrábať práve tu na Slovensku," vysvetlil.

Brat popovej hviezdy tiež prezradil, že rád maľuje, najradšej akrylom alebo na ľudské telo. Muž, ktorý má okrem iného za sebou prácu Madonninho asistenta, tanečníka, stylistu či organizátora jej vystúpení, má stále chuť skúšať nové veci. "Rád by som režíroval film. To je môj plán do budúcnosti. Už som režíroval hudobné videoklipy, krátke filmy a napísal som zopár scenárov. Je to zas o tom kroku do neznáma," vyjadril sa autor úspešného titulu Život s Madonnou (2008), kde zverejnil i pikantné detaily zo života svojej sestry.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies