Madonna vydá v auguste DVD a Blu-ray z MDNA turné

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 09:03 • 2 min
Madonna vydá v auguste DVD a Blu-ray z MDNA turné

BRATISLAVA – Popová kráľovná Madonna vydá v auguste DVD a Blu-ray z MDNA turné. Speváčka absolvovala v minulom roku MDNA Tour, na ktorom uviedla celkom 88 vypredaných koncertov v 29 krajinách, počas ktorých potešila viac než 2,2 milióna fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Madonnu, ktorá má vo svojom veku stále dostatok energie a vitality, sprevádzalo na turné okrem desaťčlennej živej kapely pod vedením muzikálového režiséra Kevina Antunese aj 25 vynikajúcich tanečníkov. Spoločne so speváčkou predviedli unikátnu dvojhodinovú show, ktorá sa zapíše do dejín hudobného priemyslu.

Turné chválili nielen fanúšikovia, ale aj odborná kritika, ktorá mala pochopenie aj pre jej extravagantné, provokatívne až kontroverzné výstupy, ktoré k Madonne jednoducho patria. Nie nadarmo sa práve toto turné stalo celosvetovo najúspešnejším za rok 2012.

Za DVD a Blu-ray stoja mesiace tvrdej práce. "Sama Madonna strávila celých šesť mesiacov zostavovaním a strihaním jednotlivých záberov z niekoľkých rôznych koncertov, ktoré snímalo až tridsať kamier. Každému záberu sa patrične venovala, aby kreatívnu víziu celej show dotiahla do najväčšej dokonalosti. Každá pesnička je ako krátky film. Je to lepšie než akýkoľvek 3D film," komentuje celú show režisér a hlavný editor Danny B. Tull.

"Moja šou je ako cesta, cesta ducha z temnoty na svetlo. Čiastočne to je filmovo-muzikálové divadlo," dodáva k celému turné samotná speváčka. Počas posledného koncertného turné sa všetko krútilo predovšetkým okolo minuloročného albumu MDNA, ktorý sa vyšvihol na prvé miesto predajných hitparád v 35 krajinách. Speváčka, samozrejme, nezabudla ani na svoje legendárne hity. Okrem noviniek Girls Gone Wild a Gang Bang tak zahrala aj hity Hung Up, Express Yourself, Vogue, Open Your Heart, Like A Prayer alebo Celebration. Už tieto informácie jednoznačne potvrdzujú, že DVD bude jedno z najočakávanejších koncertných záznamov posledných rokov. Záznam MDNA Tour vychádza pod hlavičkou Universal Music na DVD a Blu-ray 23. augusta. TASR informovala PR manažérka Veronika Dvorská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona