Madonna uvedie na trh aj vlastnú kolekciu topánok

NETKY.SK • 14 Marec 2012, 07:44 • 2 min
Madonna uvedie na trh aj vlastnú kolekciu topánok

Madonna uvedie na trh aj vlastnú kolekciu topánok - Celebrity Speváčka Madonna (53) uvedie na trh svoju prvú kolekciu topánok, informoval magazín Hollywood Reporter. Vyše 60 modelov z jej kolekcie Truth or Dare bude k dispozícii zákazníčkam od jesene.

slovakia

left justify in out

img

Speváčka Madonna (53) uvedie na trh svoju prvú kolekciu topánok, informoval magazín Hollywood Reporter. Vyše 60 modelov z jej kolekcie Truth or Dare bude k dispozícii zákazníčkam od jesene.
      Madonnu podporuje jej dlhoročná stylistka a kostýmová návrhárka Arianne Phillipsová (48). Plánovaná kolekcia bude neskôr zahŕňať aj oblečenie a spodnú bielizeň a je určená zákazníčkam vo veku od 27 do 50 rokov, ktoré vyznávajú nadčasový štýl a prirodzenú sexuálnu príťažlivosť.
      V roku 2010 uviedla Madonna so svojou dcérou Lourdes do predaja úspešnú kolekciu oblečenia Material Girl, navrhnutú pre tínedžerky a mladé ženy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona