Madonna spolupracuje na novom albume s Ryanom Tedderom

NETKY.SK • 8 December 2014, 17:03 • 2 min
Madonna spolupracuje na novom albume s Ryanom Tedderom

LONDÝN - Americká speváčka Madonna pracuje na očakávanom albume s lídrom formácie OneRepublic Ryanom Tedderom. Informáciu potvrdil 35-ročný hudobník v rozhovore pre britský denník Daily Mirror.

slovakia

left justify in out

"Nový album bude to najlepšie, čo za ostatnú dekádu ponúkla. Je to veľmi silný materiál. Piesne, ktoré som s ňou spravil, je veľmi náročné opísať," povedal spevák.

 

Zo spomínaného albumu nedávno unikli na verejnosť prvé ukážky. Tedder priznal, že bol v tom čase so speváčkou. "Práve som na niečom pracoval spolu s Madonnou. Spanikáril som, pretože som si myslel, že to bola pieseň, na ktorej som robil, ale našťastie nebola," uviedol muzikant, ktorého skladateľský či producentský talent už využili napríklad aj Adele, Jennifer Lopez, Backstreet Boys, Beyoncé, James Blunt, Maroon 5, Ella Henderson či One Direction. 
Päťdesiatšesťročná Madonna plánuje vydať štúdiovku na budúci rok. Okrem Teddera na nej spolupracujú aj Diplo, Avicii, MoZella, Natalia Kills alebo Ariel Rechtshaid. Názov ani presný termín vydania zatiaľ nie sú známe. 

 

Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, sa narodila 16. augusta 1958. Patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album, nasledovali úspešné nahrávky Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Music (2000), American Life (2003), Confessions on a Dance Floor (2005), Hard Candy (2008) či MDNA (2012). Medzi jej úspešné single patria skladby Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music či 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Na konte má sedem cien Grammy. Venuje sa aj herectvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies