Madonna sa vydá v máji na svetové turné

NETKY.SK • 8 Február 2012, 07:41 • 2 min
Madonna sa vydá v máji na svetové turné

Madonna sa vydá v máji na svetové turné - Celebrity Americká speváčka Madonna sa vydá v máji - po trojročnej prestávke - na svetové turné. Začne ho v Izraeli, potom sa presunie do Európy a následne do Južnej Ameriky a Austrálie, kde nevystúpila už 20 roko

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Madonna sa vydá v máji - po trojročnej prestávke - na svetové turné. Začne ho v Izraeli, potom sa presunie do Európy a následne do Južnej Ameriky a Austrálie, kde nevystúpila už 20 rokov, informovala dnes jej propagačná spoločnosť Live Nation.
      Turné The 2012 World Tour bude prvým pre 53-ročnú laureátku hudobnej ceny Grammy od jej turné Sticky & Sweet Tour v rokoch 2008 a 2009. Vystúpi vo vyše 20 mestách Európy a Blízkeho východu, vrátane Londýna, Edinburghu, Paríža, Milána, Berlína či Abú Zabí.
      Turné otvorí 29. mája v Tel Avive a potom navštívi Abú Zabí a začiatkom júna Istanbul, odkiaľ sa presunie na starý kontinent. Európsku časť turné uzavrie 21. augusta vo francúzskom Nice a severoamerické turné ukončí v Miami, presný dátum zatiaľ nebol potvrdený, uviedla spoločnosť.
      Rovnako termíny vystúpení v Južnej Amerike a Austrálii zatiaľ neboli stanovené a ďalšie miesta koncertov zverejnia, keď budú známe.
      Nové turné Madonny oznámili tesne po jej vystúpení v polčase slávneho zápasu amerického futbalu Super Bowl dňa 5. februára, ktoré sledovalo rekordných 114 miliónov ľudí. Kritici jej vystúpenie zamerané tematicky na Kleopatru pochválili. Televízna spoločnosť NBC a Národná futbalová liga (NFL) sa však ospravedlňovali za obscénne gesto - vztýčený prostredník na ruke - ktorým sa počas programu pred televíznymi kamerami zviditeľnila vystupujúca britská hiphopová speváčka M.I.A.
      Médiá jej gesto prirovnali k "nechcenému" odhaleniu prsníka Janet Jacksonovej s ozdobou na bradavke počas jej vystúpenia s Justinom Timberlakom na Super Bowl v roku 2004, ktoré tiež vyvolalo škandál v priamom prenose.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona