Madonna pripravuje The Celebration Tour 2023

NETKY.SK • 25 Január 2023, 09:00 • 2 min
Madonna pripravuje The Celebration Tour 2023

BRATISLAVA - Americká speváčka Madonna tento rok vyrazí na turné, ktoré má pripomenúť jej štyridsať rokov trvajúcu hudobnú kariéru. V druhej polovici roka Madonna zavíta do tridsaťpäť amerických a európskych miest, medzi ktorými sú napr. Berlín, Barcelona, Paríž, Amsterdam alebo Londýn. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

slovakia

left justify in out

V New Yorku, kde pred štyrmi dekádami začínala, chystá špeciálny program. "Uvediem čo najviac skladieb v nádeji, že predvediem show, akú odo mňa fanúšikovia očakávajú," povedala speváčka v krátkom videu, v ktorom turné oznámila. Na všetkých akciách ju bude sprevádzať speváčka Bob The Draq Queen. Madonna absolvovala doteraz jedenásť koncertných turné. Debutové turné v roku 1985 The Virgin Tour sa uskutočnilo iba v Severnej Amerike. V roku 1987 koncertovala už na celosvetovom turné Who's That Girl World Tour. Najnovšie, v poradí dvanáste The Celebration Tour začne 15. júla v kanadskom Vancouveri a skončí 2. decembra v holandskom Amsterdame. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies