Madonna priletela do Tel Avivu, kde sa začne jej turné MDNA

NETKY.SK • 27 Máj 2012, 07:17 • 2 min
 Madonna priletela do Tel Avivu, kde sa začne jej turné MDNA

Madonna priletela do Tel Avivu, kde sa začne jej turné MDNA - Kultúra Americká speváčka Madonna v piatok priletela do Izraela, kde sa 31. mája začne jej turné MDNA.

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Madonna v piatok priletela do Izraela, kde sa 31. mája začne jej turné MDNA. Do Tel Avivu dorazila s partnerom Brahimom Zaibatom, svojimi štyrmi deťmi a 70-členným sprievodom. Madonna, ktorá vyznáva kabalu, prijala hebrejské meno Ester, pričom v krajine ju volajú 'kráľová Ester'. Pred koncertom by mala navštíviť historické pamiatky i posvätné miesta v Izraeli. Jej príchod vyvolal obrovský záujem fanúšikov, ktorí chceli hviezdu počas cesty do hotela vidieť na vlastné oči.

Madonna patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Kariéru začínala ako tanečnica a herečka. Preslávila sa predovšetkým piesňou Like A Virgin či filmovou verziou muzikálu Evita (1996), za ktorú ju ocenili Zlatým glóbusom v kategórii Najlepšia herečka. Odhaduje sa, že po celom svete predala viac ako 300 miliónov albumov. Medzi jej najznámejšie hity patria piesne Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Vogue, Justify My Love, Frozen, Music či 4 Minutes. Počas svojej kariéry získala už 220 cien, medzi ktorými nechýba sedem Grammy.

V marci vydala svoju 12. štúdiovú nahrávku MDNA, ktorú fanúšikom predstaví práve počas spomínaného rovnomenného turné. Zavíta do Ázie, USA, Kanady, Južnej Ameriky i Európy. Predvedie dovedna 85 koncertov a šnúru ukončí 22. decembra v argentínskej Córdobe. Očakáva sa však, že v roku 2013 Madonna ešte pridá koncerty v Austrálii. Najbližšie pri Slovensku bude v nedeľu 29. júla, keď sa ukáže vo Viedni na Štadióne Ernsta Happela.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies