Madonna predala sídlo v Beverly Hills za 20 miliónov!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:58 • 2 min
Madonna predala sídlo v Beverly Hills za 20 miliónov!

LOS ANGELES - Americká speváčka Madonna predala sídlo v americkom Beverly Hills. Za nehnuteľnosť zaplatil nemenovaný bankár z Wall Street 20 miliónov dolárov (v prepočte približne 14,5 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Dom stojí na pozemku o rozlohe približne 1579 metrov štvorcových a nachádza sa v ňom 15 kúpeľní, deväť spální, dvojpodlažná jedáleň, bazén, kino, tenisový kurt aj telocvičňa. Speváčka kúpila sídlo v roku 2003 s už bývalým manželom Guyom Ritchiem za 12 miliónov dolárov.

Päťdesiatpäťročná Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album a nasledovali úspešné nahrávky ako Like a Virgin (1984), True Blue (1986), Like a Prayer (1989) či Erotica (1992), ktorými posúvala hranice v mainstreamovej populárnej hudbe. Medzi jej úspešné single patria skladby ako napríklad Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used to Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music či 4 Minutes. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona