Madonna oslávila narodeniny v Havane

NETKY.SK • 17 August 2016, 07:13 • 2 min
Madonna oslávila narodeniny v Havane

HAVANA - Ďalšou svetovo uznávanou osobnosťou, ktorá navštívila Kubu, sa stala americká speváčka Madonna. Tá spolu s rodinou a priateľmi zavítala v utorok do kubánskej metropoly Havana, aby tam oslávila svoje 58. narodeniny. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pred hotelom v historickom centre Havany, kde sa speváčka ubytovala, čakal na popovú divu dav jasajúcich fanúšikov. Niektorí z nich vyjadrili nádej, že Madonna jedného dňa vystúpi aj na Kube.

 

"Sme nesmierne radi, že prišla," uviedla jedna zo speváčkiných obdivovateliek čakajúcich pred hotelom.

 

O Madonninej návšteve nadšene informovali kubánske štátne médiá a prostredníctvom svojho konta na Twitteri ju privítalo aj ministerstvo zahraničných vecí.

 

Po uvoľnení vzťahov medzi Kubou a Spojenými štátmi v decembri 2014 navštívil Havanu celý rad predstaviteľov amerického politického, kultúrneho a spoločenského života vrátane prezidenta Baracka Obamu. Od návštevy prezidenta Calvina Coolidgea v roku 1928 sa Obama v marci tohto roku stal prvým úradujúcim šéfom Bieleho domu, ktorý na Kubu zavítal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies