Madonna ohlásila turné k 40. výročiu svojej hudobnej kariéry

NETKY.SK • 18 Január 2023, 17:00 • 2 min
Madonna ohlásila turné k 40. výročiu svojej hudobnej kariéry

LOS ANGELES - Americká popová speváčka Madonna pri príležitosti 40. výročia vydania debutového albumu oznámila v utorok svetové turné. TASR informáciu prevzala zo spravodajskej stanice BBC News.

slovakia

left justify in out

Madonna (64), vlastným menom Madonna Louise Cicconeová, na avizovanom turné predstaví piesne zo svojej celej kariéry - od debutového počinu "Madonna" (1983) po najnovší štúdiový album "Madame X" (2019). Turné s názvom "The Celebration Tour" bude mať celkovo 35 zastávok. Madonnino predchádzajúce turné "Sticky & Sweet Tour" (august 2008 - september 2009) je s tržbami 411 miliónov dolárov najvýnosnejším koncertným turné ženskej interpretky v histórii.

 

img

 

Turné sa začne v júli v kanadskom Vancouveri. Speváčka následne zavíta do Londýna, New Yorku, Barcelony, Paríža či Štokholmu. Sériu koncertov Madonna ukončí 1. decembra v holandskom Amsterdame. Oznámenie nového svetového turné prichádza v čase, keď umelkyňa pripravuje filmovú biografiu na základe svojho životného príbehu, všíma si AFP. Minulý rok vyšla kompilácia "Finally Enough Love: 50 Number Ones", ktorá zahŕňa jej celú kariéru a obsahuje tanečné remixy jej najväčších hitov. Dvadsiatka z týchto skladieb sú raritné nahrávky, ktoré sa dočkali svojho prvého oficiálneho vydania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies