Madonna nazvala ukradnutý album nedokončeným demom

NETKY.SK • 18 December 2014, 12:54 • 2 min
Madonna nazvala ukradnutý album nedokončeným demom

USA - Americká speváčka Madonna prezradila prostredníctvom služby Instagram, že album, ktorý nedávno zverejnili bez jej vedomia, je len demo. Interpretka taktiež vyzvala fanúšikov a fanúšičky, aby skladby nepočúvali.

slovakia

left justify in out

"Ďakujem, že to nebudete počúvať! Ďakujem za vašu oddanosť! Ďakujem, že si počkáte a ak ste to už počuli, vedzte, že ide len o nedokončené demá, ktoré ukradli už pred časom a nie sú pripravené na prezentáciu vo svete," napísala Madonna.

 

 

 

Päťdesiatšesťročná hudobníčka na Instagrame neskôr únik albumu prirovnala k "umeleckému znásilneniu" a označila ho za "formu terorizmu". Tieto príspevky však následne vymazala. 

 

Ukážky z očakávaného 13. radového počinu sa pritom dostali na verejnosť aj predtým. Speváčkin manažér Guy Oseary vtedy vyzval fanúšikov a fanúšičky, aby pomohli s hľadaním vinníka. 

 

Rodáčka z Bay City v Michigane na nahrávke pracuje od minulého roka, zatiaľ však nezverejnila jej názov ani plánovaný termín vydania. Na internete sa objavila pod názvom Iconic. Medzi 11 zverejnenými skladbami sú piesne Rebel Heart, Bitch I'm Madonna, Joan of Arc a Make the Devil Pray, ktoré Madonna avizovala už dávnejšie. Speváčka na novinke spolupracuje napríklad s lídrom formácie One Republic Ryanom Tedderom, Diplom, Aviciim či Nataliou Kills. 

Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, sa narodila 16. augusta 1958. Patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. V roku 1983 vydala eponymný sólový debutový album, nasledovali úspešné nahrávky Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Music (2000), American Life (2003), Confessions on a Dance Floor (2005), Hard Candy (2008) či MDNA (2012). Medzi jej úspešné single patria skladby Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music či 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Na konte má sedem cien Grammy. Venuje sa aj herectvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies