Maddie Ziegler bude hosťovať v seriáli Roztomilé mrchy

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 16:01 • 2 min
Maddie Ziegler bude hosťovať v seriáli Roztomilé mrchy

USA - Americká herečka, tanečnica a modelka Maddie Ziegler, známa spoluprácou so speváčkou Siou, si zahrá v seriáli Roztomilé mrchy (2010). Dvanásťročná rodáčka z Pittsburghu v Pensylvánii sa objaví v epizóde s názvom She's No Angel, ktorú televízia ABC Family odvysiela 30. júna.

slovakia

left justify in out

To, že Ziegler bude hosťovať v spomínanom projekte, potešilo napríklad herečky Ashley Benson a Troian Bellisario, ktoré prostredníctvom služby Instagram zverejnili spoločné fotografie s mladou tanečnicou. „Hlavný dôvod, pre ktorý som dnes prišla do práce. Mala som možnosť nakrúcať s neuveriteľne talentovanou a úžasnou Maddie Ziegler. Viem, viem, všetci mi veľmi závidíte,“ napísala k záberu Bellisario, ktorá stvárňuje Spencer Hastings. „Toto zlatíčko,“ okomentovala fotografiu s mladou herečkou Benson, predstaviteľka Hanny Marin. 

 

Ziegler má na oboch obrázkoch oblečená biele špinavé šaty, čo naznačuje, že by si mohla zahrať ducha mŕtveho dievčaťa. „Môže to byť niekto, kto sa v seriáli ešte neobjavil, môže to však byť aj niekto, kto tu bol po celý čas,“ povedala pre magazín People herečka Lucy Hale, ktorá stvárňuje Ariu Montgomery. Samotná Ziegler sa o úlohe v seriáli na Instagrame vyjadrila ako o splnenom sne. 

 

V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka, ktorú však našli mŕtvu. 

 

Maddie Ziegler môže verejnosť poznať z videoklipov k piesňam Chandelier, Elastic Heart a Big Girls Cry austrálskej speváčky Sie. V roku 2012 sa objavila v seriáli Môj nový tučný život (2009 - 2014) a tento rok sa predstavila v epizóde komediálneho projektu Austin & Ally (2011). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies