Maďarsko: Drogu z Peru prevážal kuriér autobusom z Madridu do Budapešti

NETKY.SK • 24 September 2012, 06:36 • 2 min
Maďarsko: Drogu z Peru prevážal kuriér autobusom z Madridu do Budapešti

Maďarsko Drogu z Peru prevážal kuriér autobusom z Madridu do Budapešti - Krimi Zrejme drogový kontraband juhoamerického pôvodu o hmotnosti jedného kilogramu našli maďarské orgány u muža, ktorý autobusom cestoval z Madridu do Budapešti. Zadržali už aj jeho

slovakia

left justify in out

img

Zrejme drogový kontraband juhoamerického pôvodu o hmotnosti jedného kilogramu našli maďarské orgány u muža, ktorý autobusom cestoval z Madridu do Budapešti. Zadržali už aj jeho komplica.
      Ako vyplýva z policajnej správy, o ktorej informovala tlačová agentúra MTI, dvaja maďarskí občania vo veku 34 a 58 rokov čelia už vo veci stíhaniu. Ten mladší z dvojice mal na objednávku staršieho prepravovať do krajiny látku drogového charakteru.
      Precízne zabalená látka, ktorú drogový kuriér, ako už vysvitlo, prepravoval z Peru cez Španielsko do Maďarska, sa našla v mužovom odeve a batožine. Jej hodnotu na čiernom trhu vyčíslili maďarské úrady na 75 miliónov forintov (v prepočte takmer 267.000 eur).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona