Maďarské ministerstvo vnútra: Medzi migráciou a terorizmom je zrejmá súvislosť

NETKY.SK • 5 August 2016, 11:37 • 2 min
Maďarské ministerstvo vnútra: Medzi migráciou a terorizmom je zrejmá súvislosť

BUDAPEŠŤ - Je možné jasne konštatovať, že medzi migráciou a terorizmom existuje súvislosť, vyhlásil dnes v Budapešti na tlačovej konferencii štátny tajomník maďarského ministerstva vnútra Károly Kontrát.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry MTI predstaviteľ rezortu vnútra povedal, že ilegálna migrácia, ktorá ťaží Európu, má množstvo negatívnych následkov zdravotného, sociálneho, kultúrneho a hospodárskeho charakteru, čo je však ešte horšie, ustálila sa teroristická hrozba.

 

"Od začiatku masového ilegálneho prisťahovalectva zomrelo v Európe pri útokoch vyše 300 ľudí, pričom za týmito útokmi stáli prisťahovalci, prípadne ľudia z prisťahovaleckého prostredia," dodal Kontrát.

 

Všetky útoky boli podľa jeho slov spáchané proti európskej kultúre, kresťanskej Európe a európskemu životnému štýlu, pričom takéto útoky sa môžu kedykoľvek zopakovať.

(spravodajca TASR Ladislav Vallach) gon

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies