Maďarská vláda zverejnila na Facebooku alarmujúce VIDEO: 1 migrant každých 12 sekúnd

NETKY.SK • 3 December 2015, 18:49 • 2 min
Maďarská vláda zverejnila na Facebooku alarmujúce VIDEO: 1 migrant každých 12 sekúnd

BUDAPEŠŤ - Kampaň namierenú proti povinnému prerozdeľovaniu utečencov do krajín Európskej únie zverejnila dnes na Facebooku maďarská vláda.

slovakia

left justify in out

V polminútovom videozázname moderátor upozorňuje, že na územie únie vstupuje nekontrolovane každých 12 sekúnd jeden migrant, pričom nie je známe, koľkí z nich môžu byť maskovaní teroristi.

 

Vo videu sa konštatuje, že povinné kvóty, v zmysle ktorých by malo byť prerozdelených 160.000 prisťahovalcov, Maďarsko odmieta.

 

"Vláda spúšťa informačnú kampaň v súvislosti s prisťahovaleckými kvótami. Jej cieľom je poukázať na riziká povinného prisťahovalectva. Postojom vlády je, že kvóty prispejú k rastu teroristickej hrozby a ohrozujú našu kultúru. Maďari majú právo rozhodnúť, koho prijmú a s kým by chceli žiť spolu," píše sa na Facebooku.

 

 

A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára

A kormány tájékoztató kampányt indít a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatban. A cél az, hogy felhívjuk a figyelmet a kötelező betelepítés veszélyeire. A kormány álláspontja szerint a kvóta növeli a terrorveszélyt, és veszélyezteti kultúránkat.A magyaroknak joga van eldönteni, hogy kit fogadnak be és kivel szeretnének együtt élni.

Posted by Magyarország Kormánya on 3. december 2015



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona