Maďarská polícia stíha tureckého migranta, ktorý chcel znásilniť 12-ročné dievča

NETKY.SK • 13 September 2016, 12:52 • 2 min
Maďarská polícia stíha tureckého migranta, ktorý chcel znásilniť 12-ročné dievča

BUDAPEŠŤ - Okresný súd v maďarskom meste Székesfehérvár rozhodol o vzatí zahraničného občana, ktorého stíha polícia Fejérskej župy za sexuálne zneužitie, do vyšetrovacej väzby. Podľa spravodajského servera hirado.hu malo byť obeťou násilia dievča.

slovakia

left justify in out

Server hvg.hu dnes uviedol, že cudzinec, ktorý je v súčasnosti obyvateľom tábora pre migrantov v meste Bicske, predtým požiadal v Maďarsku o azyl. Súd o jeho vzatí do vyšetrovacej väzby rozhodol v pondelok, verdikt nie je právoplatný.

 

Muž v auguste ilegálne prekročil zelenú hranicu a vstúpil na maďarské územie. Jeho žiadosť o azyl je v procese posudzovania, v súčasnosti má cudzinec humanitárne povolenie na pobyt v Maďarsku.

 

Súd vzhľadom na to, že cudzinec obťažoval maloletú, nezverejnil o prípade žiadne bližšie informácie. Hirado.hu však uviedol, že ide približne o 40-ročného obyvateľa migračného tábora pôvodom z Turecka, ktorý napadol 12-ročné dievča. Strhal z nej šaty a chcel ju znásilniť. Župná polícia sa k prípadu zatiaľ nevyjadrila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona