Maďarská polícia chytila väzňa na úteku, v tökölskej väznici vydržal pol roka

NETKY.SK • 21 Október 2015, 09:30 • 2 min
Maďarská polícia chytila väzňa na úteku, v tökölskej väznici vydržal pol roka

BUDAPEŠŤ - Maďarská polícia zadržala v utorok večer väzňa, ktorý utiekol v nedeľu z tökölskej väznice v Peštianskej župe. Informovala o tom dnes agentúra MTI s odvolaním sa na internetovú stránku Police.hu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročného muža našli policajti z mesta Szigetszentmiklós vo víkendovom dome v obci Dömsöd, 60 kilometrov južne od Budapešti.

Odsúdený si odpykával trest odňatia slobody na jeden rok za krádež; doposiaľ si odsedel pol roka. Z ústavu pre výkon trestu mladistvých v Tököli ušiel v nedeľu počas predpoludňajšej prechádzky. Väzňa na úteku hľadalo 50 policajtov so psami. Polícia Peštianskej župy vypísala odmeny na jeho dolapenie vo výške 300.000 forintov (968 eur). Veliteľstvo väzenskej polície začalo vnútorné vyšetrovanie, ktorého cieľom je zistiť, ako sa mohol mladík dostať z väzenia von.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies