Maďarič: Primitívne a agresívne vystúpenie rapera Ega je aj našou hanbou

NETKY.SK • 10 November 2014, 11:42 • 2 min
Maďarič: Primitívne a agresívne vystúpenie rapera Ega je aj našou hanbou

BRATISLAVA - Video rapera Ega, ktorý bol nominantom Smeru-SD v správnej rade piešťanskej nemocnice, je aj hanbou sociálnych demokratov a zrejme si to ešte vo vnútri strany vysporiadajú. Povedal to dnes na pôde parlamentu minister kultúry Marek Maďarič (Smer-SD) počas odvolávania premiéra Roberta Fica (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

Ego na videu ospevoval údajne predražený CT prístroj a agresívne slovne vystupoval voči istému Ľubovi. "Je pravdou, že tento človek bol daný do správnej rady piešťanskej nemocnice a v tomto zmysle je jeho vystúpenie aj našou hanbou. To je pravda. Svojim vystúpením nás zašpinil a musíme si byť toho vedomí," priznal Maďarič s tým, že podľa neho si to Smer-SD ešte nejakým spôsobom vo svojom vnútri vysporiada.

 


      

Mimoriadna schôdza k odvolávaniu premiéra je podľa Maďariča len psychoterapia opozície, ktorá je frustrovaná a ktorej viacerí lídri vedia, že po voľbách v roku 2016 už nebudú v parlamente. Ohradil sa aj voči vyjadreniam Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý obvinil Smer-SD, že je mafia. "Hovorí to človek, ktorý si nahráva ľudí, človek, ktorý dodnes kryje úplatkára," uviedol Maďarič. Odsúdil aj vystúpenie Ľubomíra Galka (SaS), ktoré podľa neho zneužívalo smrť ľudí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona