Maďari nútili v Anglicku dve krajanky k prostitúcii, zasiahla polícia

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 12:02 • 2 min
Maďari nútili v Anglicku dve krajanky k prostitúcii, zasiahla polícia

BUDAPEŠŤ/LONDÝN - Britská polícia vyslobodila dve maďarské ženy a ročné dieťa, ktoré držali v zajatí v meste Bolton v metropolitnom grófstve Veľký Manchester na severozápade Anglicka. Ženy nútili k prostitúcii ich vlastní krajania. Polícia v súvislosti s týmto prípadom zadržala troch mužov a jednu ženu, napísal dnes maďarský spravodajský server Origo.hu.

slovakia

left justify in out

Server s odvolaním sa na správu britskej polície uviedol, že príslušníci oddelenia manchesterskej polície na boj proti organizovanému zločinu zasiahli ešte 27. marca, keď z boltonského rodinného domu oslobodili 20-ročnú a 30-ročnú ženu a dieťa. Trojica sa už medzitým vrátila domov do Maďarska.

 

Podozriví tieto ženy mesiace bili a nútili ich k prostitúcii. Z trojice zadržaných Maďarov je 21-ročný Ferenc D. podozrivý aj zo sexuálneho násilia. Spolu so 42-ročnou Maďarkou sú vo vyšetrovacej väzbe. Pred súd ich postavia 17. apríla, uzatvoril Origo.hu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona